CHESS  QUEENS

 

Eerste online ChessQueens Grand Prix voltooid!

dinsdag 11 augustus 2020
Van 7 juni tot en met 9 augustus hadden alle meiden en dames de kans om op zondag een online toernooi te spelen. Deze tien toernooien vormden samen het eerste online ChessQueens Grand Prix. Voor het meedoen aan een toernooi ontving je in ieder geval 1 punt en als het lukte om bovenin te eindigen dan kwamen daar nog punten bij. Ondertussen zijn alle toernooien gespeeld en kunnen we de eindstand opmaken!

De echte toernooitijgers zijn in ieder geval duidelijk geworden: Luna en Chia Chia hebben tien weken lang zowel in de ochtend als in de middag meegespeeld. Super bezig dames!!

ChessKid (meiden tot en met 12 jaar)
Om 10:00 uur stond iedere zondag het toernooi gepland voor meiden tot en met 12 jaar. Daar zijn toernooitijgers Luna en Chia Chia hoog in het eindklassement terug te vinden. Het is uiteindelijk Luna die met 26 punten met de eindoverwinning er vandoor gaat. Op een gedeeld tweede en derde plaats zijn Chia Chia en Eli Alia terug te vinden. Ook Eli Alia was een fanatieke strijder, aangezien zij bij negen van de tien toernooien mee gedaan heeft. Gefeliciteerd meiden!

Chess.com (alle dames – prijzen tot en met 18 jaar)
Om 15:00 uur stond iedere zondag het toernooi gepland voor alle dames. Hier vinden we een overtuigende winnaar van het eindklassement: Wendy. Zij heeft maar liefst zes keer een toernooioverwinning op haar naam staan en nog twee keer een gedeelde winst! Daaronder is het eindklassement slechts op een half punt bepaald: Rolinde eindigt met 24,5 punten net boven Luna. Ook jullie gefeliciteerd dames!

Wij willen graag André Hendriks bedanken voor het beschikbaar stellen van het prijzengeld! Daarnaast willen we alle deelneemsters bedanken voor het meedoen en hopen we jullie bij nog veel meer toernooien terug te zien!