CHESS  QUEENS

 

Vijfjarig jubileumfeest op 8 december

zondag 10 november 2019
Beste (voormalig) schakende meisjes en dames en (bord)sponsoren, vier zondag 8 december mee met ons vijfjarig jubileumfeest!

Historische 5e plaats op het EK Landenteams

zaterdag 9 november 2019
Op het EK Landenteams in Batumi is het Nederlandse damesteam op de 5e plaats geëindigd. Na een lastige start met nederlagen tegen Roemenië, Oekraïne en Turkije herpakte het team zich volledig na de rustdag.

ChessQueens bij SV de Raadsheer in Zundert

woensdag 9 oktober 2019
ChessQueens Peng en Anne waren afgelopen zondag in Zundert te vinden voor een workshop en simultaan ter ere van het 75jarige bestaan.

Lezing over vrouwenschaak met de “ChessQueen” Tea

woensdag 2 oktober 2019
HSG gaat door met promoten van damesschaak in Nederland. Naast dat HSG, dat ook vrijwel de enige schaakclub in Nederland is die speciale dames trainingen aanbiedt, steunt het damesschaak al jaren op verschillende manieren. Dit keer heeft de stichting een bijzondere avond over Damesschaak georganiseerd waar Te

Tweede ChessQueens Meisjestoernooi groot succes!

maandag 15 juli 2019
Op zaterdag 13 juli werd het tweede ChessQueens meisjestoernooi gehouden. Hierbij een verslag met allerlei foto's van deze prachtige dag.
Bureau Pouwels Girls Only Toernooi
Ab Scheel (im)
Willem de Schaker Frans Vreugdenhil
De Beste Zet PwC Stal op de Kaag
Karl Schubert PwC
André Hendriks White Queen BV René Coenjaerts
Bureau Pouwels Stam Teksten

Steun het Nederlandse dames- en meisjesschaak

De Stichting ChessQueens is op zoek naar sponsors! U kunt de ChessQueens helpen door één (of meer) velden van een schaakbord te kopen. Uw naam wordt dan een jaar lang in het veld genoemd. De stichting is met elke bijdrage blij, maar alleen een bijdrage vanaf € 25 geeft recht op een vermelding op een bronzen veld aan de rand van het bord. Meer bijdragen mag natuurlijk ook. Een bijdrage van € 50 wordt vermeld op een zilveren veld net binnen de rand en een bijdrage van € 100 brengt u op een gouden veld in het centrum van het bord!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 > »