CHESS  QUEENS

 

ChessQueens meisjestoernooi op 26 juni 2021

dinsdag 16 februari 2021
Zorg dat je zaterdag 26 juni 2021 vrij houdt voor een leuke dag schaken!

Veel media-aandacht rond 'The Queens Gambit'

zaterdag 23 januari 2021
Je zult er ongetwijfeld van gehoord hebben, de Netflix serie 'The Queens Gambit'. Door deze indrukwekkende serie waarin schaken een hoofdrol speelt, heeft het schaakspel menig hart gestolen. Online schaaksites beleven een ongekende piek in deelnemers en de media staat vol met schaakartikelen. Ook de ChessQueens verschenen hier en daar in de media. In dit artikel vind je een overzicht van de filmpjes en publicaties.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

dinsdag 19 januari 2021
Ook in 2021 organiseert stichting ChessQueens maar al te graag schaakactiviteiten voor jou. Met dank aan onze sponsoren is er een hoop mogelijk en vallen er weer mooie prijzen te winnen! Maar wie kan ons beter vertellen van welke activiteiten jij enthousiast wordt, dan jijzelf? Laat het ons voor 1 februari weten door een korte vragenlijst in te vullen. Bovendien maak je dan kans op 1 uur gratis privéles van een ChessQueen.

Gezellig ChessQueens Nieuwjaarstoernooi

donderdag 7 januari 2021
Op zondag 3 januari werd het schaakjaar gezellig gestart met het ChessQueens Nieuwjaarstoernooi. Hieronder lees je meer over dit toernooi en zijn een aantal fragmenten uit partijen terug te vinden.

Rolinde en Luna winnen 3e ChessQueens Grand Prix

donderdag 24 december 2020
Na een wekenlange strijd hebben zondag Rolinde (t/m 18 jaar) en Luna (t/m 12 jaar) de derde ChessQueens Grand Prix op hun naam weten te schrijven. De concurrentie zat de dames tot op het einde op de hielen, wat te zien is in de spannende eindstand. Rolinde won met 2.5 punt verschil en Luna met slechts 0.5, spannend! Bedankt aan alle deelnemers en felicitaties aan de winnaars!

Online ChessQueens Meisjes Grand Prix

De ChessQueens ondersteunen en stimuleren al 5 jaar het meisjes- en damesschaak in de breedte in Nederland. Het jaar 2020 is een turbulent jaar en de pandemie raakt iedereen en de schaaksport ook. Toch willen De ChessQueens toegewijd blijven aan onze doelen. Om het enthousiasme van meisjes voor het schaken te behouden, organiseren De ChessQueens sinds juni de Online Grand Prix toernooien die gehouden worden op 8 zondagen met een prijzengeld van €150 per Grand Prix voor meisjes onder 18. Meer informatie vind je hier.

Wij willen graag onze sponsors bedanken voor het beschikbaar stellen van het prijzengeld! Sponsors:
1e Grand Prix: André Hendriks
2e Grand Prix: MEAN WELL Europe B.V.
3e Grand Prix: De Beste Zet

Wilt u ook sponsor worden voor een van de volgende Grand Prix voor de meisjes? Graag! Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@chessqueens.nl Alvast bedankt voor uw bijdrage aan het vrouwenschaak in Nederland!


schaakjan
Willem de Schaker René Olthof
Schakend Dongen MEAN WELL Europe BV
De Beste Zet Stal op de Kaag
Karl Schubert PwC
ADF fanclub André Hendriks White Queen BV René Coenjaerts
J.T. Visser
Stam Teksten

Steun het Nederlandse dames- en meisjesschaak

De Stichting ChessQueens is op zoek naar sponsors! U kunt de ChessQueens helpen door één (of meer) velden van een schaakbord te kopen. Uw naam wordt dan een jaar lang in het veld genoemd. De stichting is met elke bijdrage blij, maar alleen een bijdrage vanaf € 25 geeft recht op een vermelding op een bronzen veld aan de rand van het bord. Meer bijdragen mag natuurlijk ook. Een bijdrage van € 50 wordt vermeld op een zilveren veld net binnen de rand en een bijdrage van € 100 brengt u op een gouden veld in het centrum van het bord!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > »