CHESS  QUEENS

 

Online ChessQueens Meisjes Grand Prix!

vrijdag 19 juni 2020
Na de succesvolle eerste online ChessQueens Grand Prix , sluit de 2e online ChessQueens Grand Prix meteen aan! Bij de tweede editie zijn in totaal 8 toernooien op zondag (van 16 aug t/m 27 september) waar punten te verdienen zijn en daarnaast krijg je bonuspunten voor het meedoen aan de teamcompetitie en/of de Nations Cup! Dit betekent dat je komende donderdag (13 augustus) zaterdag en zondag alweer aan de slag kunt.

Eerste online ChessQueens Grand Prix voltooid!

dinsdag 11 augustus 2020
Tien weken lang hebben meiden en dames gestreden bij het online ChessQueens Grand Prix. Lees hier hoe dat is verlopen.

ChessQueensNL bij teamcompetitie t/m 14 jaar

donderdag 9 juli 2020
Op donderdag 16 juli staat een ARENA-toernooi gepland voor meiden tot en met 14 jaar. Wij zouden het uiteraard heel leuk vinden om Nederland zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en hopen dat jij mee gaat spelen!

Lauri wint overtuigend het meisjestoernooi t/m 12

donderdag 2 juli 2020
In het meisjestoernooi t/m 12 pakte Lauri na vier rondes de leiding. Met knap spel bleef ze ook daarna haar concurrenten de baas. Bij deze een terugblik met twee mooie fragmenten!

Team ChessQueensNL wint Female NationsCup

dinsdag 30 juni 2020
Afgelopen zaterdag heeft het team van stichting ChessQueens het opgenomen tegen 7 andere teams in de hoogste klasse van de Nations Cup georganiseerd op Lichess. Wat begonnen is met een uitnodiging voor het Nederlandse Vrouwen team is al snel uitgegroeid tot een team van jong en oud met 28 leden die zaterdag mee hebben gespeeld.

3e ChessQueens Meisjestoernooi online

Op zondag 14 juni 2020 organiseert Stichting ChessQueens voor de derde keer een meisjestoernooi. Dit jaar zal het echter online zijn en uiteraard hopen we dat jij zin hebt om mee te doen!

schaakjan Willem de schaker
Ab Scheel (im)
Schakend Dongen Geldrop-Mierlo MEAN WELL Europe BV Frans Vreugdenhil
De Beste Zet PwC Stal op de Kaag
Karl Schubert PwC
ADF fanclub André Hendriks SG Amersfoort White Queen BV René Coenjaerts
J.T. Visser

Steun het Nederlandse dames- en meisjesschaak

De Stichting ChessQueens is op zoek naar sponsors! U kunt de ChessQueens helpen door één (of meer) velden van een schaakbord te kopen. Uw naam wordt dan een jaar lang in het veld genoemd. De stichting is met elke bijdrage blij, maar alleen een bijdrage vanaf € 25 geeft recht op een vermelding op een bronzen veld aan de rand van het bord. Meer bijdragen mag natuurlijk ook. Een bijdrage van € 50 wordt vermeld op een zilveren veld net binnen de rand en een bijdrage van € 100 brengt u op een gouden veld in het centrum van het bord!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 > »